De TenderAcademy is onderdeel van Tender Services Group.

Over ons

TenderAcademy certificaat delen

Tender Services Group is hét adviesbureau voor kennis en expertise bij (inschrijven op) aanbestedingen.

Vanuit onze 3 pijlers; TenderScope, TenderAcademy en TenderCoach werken wij samen met ondernemers aan de beste kansen bij aanbestedingen en aan de professionalisering van opdrachtnemers en opdrachtgevers.

100% faciliteren van het aanbestedingsproces

Tender Services Group biedt een totaalaanpak voor het winnen van aanbestedingen. Wij faciliteren:

 • Het juiste inzicht zorgt voor het beste vertrekpunt:
  TenderScope biedt inzicht op basis van historische, actuele en voorspellende data, altijd gecombineerd met 20 jaar vakinhoudelijke ervaring.
 • Vanuit inzicht wordt kennis geborgd binnen de organisatie:
  TenderAcademy biedt een compleet curriculum waarmee zowel voor, tijdens als na de tender competenties worden ontwikkeld en kennis wordt overgedragen door experts uit het vakgebied.
 • Vanuit kennis kan expertise van buitenaf worden ingevlogen voor maximaal resultaat:
  TenderCoach biedt expertise en meerwaarde bij concrete tenders. Door o.a. scherpe reviews en het maken van de juiste vertaalslag realiseren wij een kwaliteitsscore van 89%.
BOIDR_Marielle-van-der-Keur_O5A7697-low-res-683x1024

“We hebben een compleet curriculum ontwikkeld met trainingen door hotshots, van leren concreet te formuleren tot de ins en outs van het aanbestedingsrecht. Uniek in Nederland.”

Mariëlle van der Keur
Founder TenderAcademy

Co-creatie en vertrouwen

Co-creatie en vertrouwen zijn daarbij belangrijke sleutelwoorden. Succesvol zijn in aanbestedingen begint met nauw samenwerken en transparant zijn in het delen
van informatie. De adviseurs van Tender Services Group krijgen immers toegang tot organisatorische, financiële en juridische gegevens over uw organisatie. In alles zorgen wij voor de scherpe blik van buitenaf, u voor de vakinhoudelijke kennis. Om samen synergie te creëren, de beste strategie in aanbesteden te bepalen en u optimaal te begeleiden bij het totale traject.

Thought Leader in aanbestedingen

Tender Services Group deelt haar uitgebreide kennis en expertise en innovatieve perspectieven op het gebied van aanbesteden. Door 20 jaar ervaring met een grote diversiteit aan tenders kennen wij de wereld van het aanbesteden van binnen en buiten, weten wij waar de behoeften en pijnpunten van u als opdrachtgever liggen en begrijpen wij hoe de markt opereert. In het vakgebied van aanbestedingen wil Tender Services Group dan ook optreden als Thought Leader.

De kracht van onze werkwijze ziet u terug in de resultaten: 67% slagingspercentage en 93% tevreden klanten. Heldere verwachtingen en vooraf duidelijke prijsafspraken zorgen voor een prettige samenwerking en goede resultaten.

SAAR

Tender Services Group Signaleert, Analyseert, Adviseert en Realiseert omzet uit aanbestedingen voor haar opdrachtgevers middels onze bewezen SAAR-Methode. Al meer dan 5.000 organisaties en bedrijven schakelden ons in bij het meedoen aan aanbestedingen. We zijn trots op het vertrouwen dat ondernemers ons geven.

TenderAcademy Learningtracks

Het enige complete curriculum in Nederland voor de ontwikkeling van tendercompetenties, gegeven door specialisten uit het vakgebied. Alle modules zijn gebaseerd op onze succesvolle SAAR-methode.

Fundamentals

 • Inkoop
 • Verkoop
 • How to tender

3 modules | 2 dagen
Gemiddelde waardering 8,4
€ 1.900

Lees meer

Essentials

 • Aanbestedingswet- & regelgeving
 • Bidmanagement & -writing
 • Onderhandeling

4 modules | 4 dagen
Gemiddelde waardering 8,5
€ 3.800

Lees meer

Expert

 • MVO, People, Planet, Profit
 • Jurisprudentie
 • Beoordelingssystematiek

3 modules | 3 dagen
Pilot start binnenkort
€ 2.850

Lees meer

Meer weten?

Neem contact op met Tender Services Group

Formulier geladen door Tribe CRM (problemen met het formulier? Bel ons: 070 388 41 39) Tender Services Group